Larth
You Are Reading

Louie

3

Me goan mor’gen eki ’t zwyn deur de bjeten joagen (uit de bol gaan)! Dat ik geen zitten de kont heb, is een feit. Mijn wederhelft zegt wel vaker dat ik een “wilde kabba” (een wildebras) ben! de48 Nog een geluk dat ik een schattig snoetje heb en zijn hart blijf bekoren. Het is te zeggen… Na 21 jaar weet de heer des huizes dat “rustig aandoen” niet in mijn woordenboek staat. Ik ben nu 1x niet de persoon die uren op een strand kan liggen niksen! Ontvoeren voor een sportieve uitstap daarentegen… Ardennen wij komen eraan! de05

MAAR… Eerst stel ik jullie voor aan het nieuwste kleintje uit “A Closet Full Of Magic“.

Louie” is een short met 3 verschillende lengtes. In deze short krijg je een instant zomergevoel. De elastiek in de tailleband zorgt dat de short netjes op zijn plaats blijft. Door de verschillende opties in het patroon, kun je meerdere looks creëren. Zo kunnen tal van schatten opgeborgen worden in de voor- en achterzakken, geven de colourblock mogelijkheden een speelse toets en de strik een schattig effect.

Moeilijkheidsgraad:
3/5
 • short
 • zijzakken
 • achterzakken
 • elastische tailleband
 • strik
 • riemlusjes
 • colourblocking
 • opgerolde pijpen
 • knooplusjes
 • mini
 • medium
 • bermuda

There is no magic in magic, it’s all in the details.

– Walt Disney

Zoals jullie in mijn vorige blogposts konden lezen (en vooral zien) blijven blauw & geel – ondanks de wijze raadgevingen die een styliste me ooit gaf (blauw is te somber voor kinderen) – de kleerkast van mijn jongste domineren. Dit moet wel enigszins genuanceerd worden want net zoals je “Fifty Shades of Grey” hebt, heb je ook een groot palet aan tinten blauw & geel. Geef toe? Blauw laat je wegdromen… EN, wie kan nu iets tegen geel (#banannegeel) hebben? Zo’n fris en fruitig kleur! Ik deed dus lekker mijn zin en pikte familieleden hun keukenhanddoeken (snorrie)!

Zo af en toe duik ik eens in een ander kleurenpalet. Groen valt hier meestal ook in de smaak. De kleurenconsulente mag op haar twee oren slapen. 

Voor deze “groene Louie” gebruikte ik canvas die ik bij “Stoffen Verkempinck” kocht. Ik werkte de short af met goud / witte accenten (gouden nestelogen, witte veter, witte paspel aan de zakken, gouden drukknopen aan de lusjes en achterzakken) uit de “Veritas“.

Naast mijn liefde voor geel, blauw, strepen en keukenhanddoeken durf ik soms eens helemaal buiten de lijnen kleuren! Dan ga ik voor een stof waardoor de mensen aan de kassa mij scheef bekijken. Die geef ik meestal een vrolijke knipoog terug. Het leven zou maar saai zijn, moest iedereen op veilig spelen. 

Zo stikte ik (tussen het kwebbelen door) op de ACFOM-naaidag een short in de meest afschuwelijke stof ooit. De canvas is mega druk / donker en toch hou ik ervan. Vraag me niet waarom? Het heeft gewoon iets! de48 

Louie” is vanaf vandaag in de shop te koop. 

Traditiegetrouw een speciaal woord van dank aan mijn #supernaaiteam! Dank je dames, I love you.de18 Hou zeker instagram/facebook in de gaten want er gaan heel wat prachtige “Louie’s” passeren de komende dagen!

Ik kijk ontzettend uit naar jullie stukje magie.

Tot zover deze blogpost. Ik laat even alles los en trek de natuur in. Tot de volgende…

Geef een reactie

Follow Me!