Larth
You Are Reading

Jasmine & Robin

0
A Closet Full Of Magic

Dezer dagen vertoef ik meer achter de schermen dan voor de schermen. Dit komt voornamelijk daar al mijn vrije tijd (#schaterlacht) naar “A Closet Full Of Magic” gaat. Het idee om een collectie patronen met een sprankeltje magie uit te brengen, ontstond op het communiefeest van m’n jongste welp. Daar zat ik lekker te keuvelen met ons Mientje over Cato haar communiekleedje, toen die plots zei: “Zeg kleine, wanneer ga jij eindelijk eens je vleugels uitslaan?”! Uhhhh??? Ik keek eens raar en zij rolde met haar ogen! Vervolgens werden hersenkronkels uitgewisseld.

Zoals bij elk gek idee, heb ik een tijd nodig om alles te laten bezinken. MAAR, eens ik vertrokken ben… Dan doe ik mijn ding en flapper met die vleugels!

Met een klein beetje trots stel ik jullie vandaag terug voor aan 2 patronen uit: “A Closet Full Of Magic“.

Jasmine” is een coole en comfortabele broek die je kan omtoveren tot een short. Het baggy model geeft je spruit de ruimte om te springen, dansen en vrij te bewegen. Schatten kunnen opgeborgen worden in de ruime zakken. De tailleband/elastiek houdt de broek netjes op zijn plaats. Door de verschillende opties in het patroon, kun je meerdere looks creëren. Zo geven 2 kleurcombinaties een stoere uitstraling en gebreide stoffen een frisse toets.

 

Moeilijkheidsgraad:
3/5
 • baggy broek
 • short
 • voorzakken
 • tailleband
 • elastiek
 • colourblocking zak
 • colourblocking binnenbeen
 • colourblocking buitenbeen

We have all magic inside us!

– J.K. Rowling

Robin” is een ruimvallende sweater met capuchon of ronde hals. De hals, mouwen en onderkant worden afgewerkt met boordstof. Liefhebbers kunnen “Robin” omtoveren in een cardigan die aan de voorzijde sluit met een functioneel knopenpat. Door de verschillende opties in het patroon, kun je meerdere looks creëren. Zo geven de kangoeroezak een stoere uitstraling, de mouwboorden met duimgaatjes een speelse toets en de cardigan een klassiek gevoel.

Moeilijkheidsgraad
3/5
 • sweater
 • hoodie
 • cardigan
 • standaard mouwboord
 • duimgaatjes
 • kap
 •  kap met koord/veter
 • kangoeroezak

Ik moet er geen tekening bij maken dat de kleerkast van mijn jongste dochter op springen staat! Zo zou ik  jullie zeker 20 foto’s kunnen tonen van Cato in “Jasmine” & “Robin”. MAAR!!! Dit ga ik niet doen. Deze sloeber zien jullie al vaak genoeg op de social media verschijnen. Ik laat jullie liever genieten van enkele creaties die mijn (naai)MADAMMEN van onder hun naaimachine lieten rollen… Klik op de foto’s om ze te vergroten!

Jasmine & Robin” zijn vanaf vandaag in de shop te koop.

Ik zei dit reeds eerder… Een patroon ontwerpen gaat niet over 1 nacht ijs. Er kruipt veel tijd, werk en inspiratie in. Ik gaf het beste van mezelf. MAAR achter elke sterke vrouw staat een nog sterker team. Mensen die me met raad en daad bijstonden. Die op momenten waar ik het allemaal even niet meer wist, me dat extra duwtje in de rug gaven. Jullie zagen vast al enkele van hun creaties verschijnen of zullen de komende dagen de social media onveilig maken. Dank je dames, ik hou ook van jullie.de18

Ik kijk ontzettend uit naar jullie stukje magie.

Tot de volgende…

(1) Comment

 1. […] ik 2 jaar geleden na dit gesprek besloot om (eindelijk) eens mijn eigen ding te gaan doen. Wel, toen had ik nooit gedacht […]

Geef een reactie

Follow Me!