Larth
You Are Reading

Alice

5
A Closet Full Of Magic

Een nieuw jaar. Beste wensen iedereen! Januari, de maand waar je nog volop in de feesten zit en je eigenlijk al geen taarten, drank of fondue meer kan zien. De afgelopen weken waren dan ook ontzettend druk. Naast familie en vrienden kussen, stond ook een berg werk op de planning. Achter de schermen werden meters stof omgetoverd tot kledij.

Dat er naast “A Closet Full Of Magic” niet veel tijd meer overschiet voor andere dingen is een feit. Ik moet bekennen dat mijn hoofd soms letterlijk op ontploffen staat. Het huishouden vliegt vaak tussen de soep en patatten… MAAR, ondanks alle stress, blijf ik patronen ontwerpen fijn vinden.

Vandaag stel ik jullie voor aan “Alice, de 2de uit de magische lijn. “Alice” is gebaseerd op “Alice in wonderland”.

Het is een snoezige jurk met veel ruffles. Rondjes draaien was nog nooit zo plezant als in deze jurk! De jurk sluit aan de achterzijde met een strik. Door de verschillende opties in het patroon kun je meerdere looks creëren. Zo geven dubbele ruffles een speels effect, zorgen knopen vooraan in de rok voor een vintage uiterlijk en brengt een extra boord onderaan meer kleur bij.

Alice” gaat van maat 12 maanden tot en met 12 jaar.

It’ no use going back to yesterday, because I was a different person then. – Lewis Carroll 

Net als bij “Babette” laat ik jullie enkele van m’n versies zien. Ruffles, strik, linten… (Klik op de foto’s om ze te vergroten.)

Eindeloos kun je blijven combineren!

“Alice” is vanaf vandaag in de shop te koop.

Heel wat toffe madammen gaven het beste van zichzelf. Ik laat jullie de komende dagen enkele van hun creaties op de social media zien. Voor wie niet langer kan wachten? Ga dan eens bij deze dames kijken:

Ik kijk ontzettend uit naar jullie stukje magie.

Tot de volgende…

Geef een reactie

Follow Me!