Larth
You Are Reading

Babette

3
A closet full of magic

Als je ergens een passie voor hebt, kun je de dag niet doorkomen zonder er tenminste één keer over na te denken. En met denken, bedoel ik ook mensen lastig vallen met m’n vurige ontwerpen. Omdat stilzitten niet mijn sterkste kant is, besloot ik om “A Closet Full Of Magic” te maken.

A Closet Full Of Magic“‘ is mijn nieuwe patronenlijn. Elk patroon is een moderne versie van een bekende Disney figuur. Vandaag stel ik jullie met trots voor aan”Babette“, de 1ste uit de magische lijn. “Babette“, is gebaseerd op “Belle en het Beest”.

Het is een speelse jurk met fladderende mouwen die je kan omtoveren tot een blouse. De jurk/blouse sluit aan de achterzijde met een functioneel knopenpat. Door de verschillende opties in het patroon, kun je meerdere looks creëren. Zo geven het kijkgaatje + strik een mysterieuze uitstraling, de ronde hals een klassieke weergave en de gebogen hals een retro uitvoering.

Babette” gaat van maat 12 maanden tot en met 12 jaar.

To be creative is to let little pieces of your heart go and place them into each project you make. – Pat Bravo

De voorbije maanden sloeg ik een hele voorraad stof in. Ik liet mijn creatieve brain de vrije loop en kwam met deze resultaten op de proppen.(Klik op de foto’s om ze te vergroten.)

Het is te zeggen… Ik laat jullie enkele van m’n versies zien. Ruffle mouwen, mouwen met elastiek, gebogen hals, ronde hals, kijkgaatje + strik, kraag,…

Eindeloos kun je blijven combineren!

Babette” is vanaf vandaag in de shop te koop.

Een patroon ontwerpen gaat niet over 1 nacht ijs. Er kruipt veel tijd, werk en inspiratie in. Ik gaf het beste van mezelf. MAAR achter elke sterke vrouw staat een nog sterker team. Mensen die me met raad en daad bijstonden. Die op momenten waar ik het allemaal even niet meer wist, me dat extra duwtje in de rug gaven. Jullie zagen vast al enkele van hun creaties verschijnen of zullen de komende dagen de social media onveilig maken. Dank je dames, ik hou ook van jullie.😘

Ik kijk ontzettend uit naar jullie stukje magie.

Tot de volgende…

 

(3) Comments

  1. Jouw versies zijn allemaal zo enorm mooi 😍
    Toppatroon, topversies en een klein topmodel 🤩

  2. Qwinta Van Ryckeghem says:

    Inge, dank je.

  3. […] er naast “A Closet Full Of Magic” niet veel tijd meer overschiet voor andere dingen is een feit. Ik moet bekennen dat mijn […]

Geef een reactie

Follow Me!