Larth
You Are Reading

Lana Dress

0
Coffee&Thread


Enkele weken geleden vond ik in mijn mailbox een uitnodiging van Emi (JustAddFabric). In deze mail vroeg ze me, of ik geen zin had, om mee te doen aan de” Lana Pattern Blogtour” die door Olga (Coffee&Thread) georganiseerd werd. Ik twijfelde geen seconde en zei ja!

A few weeks ago I found an invitation in my mailbox from Emi (JustAddFabric). In this mail she asked me, if I wanted to participate in the “Lana Pattern Blog tour” that was organized by Olga (Coffee & Thread). I didn’t doubted and just said yes!


Coffee&Thread In het verleden…

Ik naaide in het verleden de “Sirocco Top” voor mijn oudste dochter. Ik kende Olga en haar patronen dus al langer dan vandaag. Deze dame heeft ontzettend veel talent. Haar patronen zijn steeds tot in de puntjes uitgewerkt. Het is altijd een plezier om ermee aan de slag te gaan.

In the past I sewed the “Sirocco Top” for my oldest daughter. So I knew Olga and her patterns a lot longer than today. This lady has a lot of talent. Each pattern has the the most beautiful details. It’s always a pleasure to get started.

Coffee&ThreadOpties.
Het “Lana” patroon heeft meerdere opties.
Ik koos voor de optie:

  • jurk
  • lange mouwen met ruffels
  • rimpel rok

The “Lana” has multiple options.
I chose the option:

  • dress long 
  • sleeves with ruffles
  • wrinkle skirt

Coffee&ThreadLet’s go wild!
Daar het patroon vooral geschikt is voor elastische stoffen, kocht ik in de “Stoffenkamer” gele luipaard tricot. Een streling voor het oog! (gniffel, gniffel). Oké, ik beken! Toen de stof in de bus viel, schrok ik toch even. Deze stof is heel zacht, schattig, pittig en FEL! Een keuze die ik meestal aan mijn neus voorbij laat gaan, maar soms mag een mens eens zot doen.

The pattern is (especially) suitable for elastic fabrics. In the “Stoffenkamer” I bought yellow leopard tricot. A delight for the eyes! (snigger, snigger). OK, I confess! When the fabric came along with the mail, I was terrified. This fabric is very soft, adorable, spicy and BRIGHT! A choice I usually doesn’t make, but sometimes a woman can go wild.

 

 

Go wild for a while.
– H.A.

Coffee&ThreadFotoshoot.
Spijtig genoeg loopt het Belgische mooie weer hier op zijn einde. Tijdens de fotoshoot trok ik het kind een warme muts, onderhemdje en kousenbroek aan. Anders zou het zeker zeuren dat het te koud was. Maar hé, dit heeft ook haar charmes.

Unfortunately, the weather in Belgium is terrible. So during the photo shoot I pulled the child a warm hat, undershirt and panties on. Otherwise it would certainly whine that it was too cold. But this also has it’s charms.

Tijdens de blogtour krijg je van Olga 20% korting op de “Lana voor vrouwen” en de “Lana voor kinderen” met de code “lanatour”. De patronen zijn ook in bundel verkrijgbaar

During the pattern tour Olga offers 20% discount on the Lana for women and the Lana for kids patterns with the code “lanatour”. The Lana is also available as a bundle.

Tot de volgende…
See you…

Geef een reactie

Follow Me!