Larth
You Are Reading

Wild Thing

0
Smospotten en snoesjes

Deze week laat ik jullie een (kleine) sneak peek zien van een nieuw patroon die eraan komt!
Neeltje van “Smospotten en snoesjes” brengt binnenkort (gratis) haar 1ste patroon op de markt.
Ik en mijn jongste spruit mochten testen. Het is te zeggen… Ik naaide, mijn dochter showde de nieuwe outfit.

Nog steeds…

Smospotten en snoesjesNa al die jaren test ik nog steeds met veel plezier nieuwe patronen uit. Mijn kinderen daarentegen vinden dit niet altijd zo plezant. Als kind van een moeder die verzot is op mode, krijg je veel kledij over je hoofd getrokken. Vaak durven ze wel een zeuren! MAAR dit was deze keer niet het geval. In tegendeel, mijn kleine welp kon haar geluk niet op

Dit heeft alles te maken met het feit dat deze week volledig aan mijn neus voorbij ging. Maandag voelde ik me nog springlevend, maar dinsdag… Een keel als een kalkoen, 40% koorts en een lichaam die overal pijn deed. Er was geen ontsnappen aan. Ik kreeg een serieuze preek in het ziekenhuis en werd verbannen (Tssss, dokters…)!

 

De oorzaak.

Smospotten en snoesjesM’n huishouden ontplofte en mijn kinderen werden losgelaten! Iets waar vooral Cato geen bezwaar tegen had. Mademoiselle droeg met veel flair dagenlang haar nieuwe outfit. Tot ik in gebarentaal smeekte om die in de uitpuilende wasmand te gooien. De hoed? Wel die bleef ze verder dragen.

I love the drama of a hat.

 

 

Het is een feit dat de “Nelly dress” een schot in de roos zal worden. Mijn “Wildling” is alvast een fan.

Smospotten en snoesjesDe “Nelly dress” is een een oversized jurkje met een elastiek. Het gepoft effect zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Meerdere opties zijn mogelijk, maar meer daarover is voor later. Ik naaide mijn exemplaar in lichte tricot (roze vlekjes), die ik bij “Madeline de stoffenmadam” kocht. Speels, zacht, éénvoudig,… Less is more!

Meer inspiratie kun je vinden bij deze dames:

Flaflinko – Sewing à la Carte – Naaisdrovje – Just Delphine – Blogliesje – WilwarinCouture – Skwadraatlive – Khadetjes – Mimaloki – Adivastyle – Noxeema – Miss Pixie – Plus 2 is 5! – Miel de Fleur – OOYAmade – Krullenbol

Tot de volgende…

 

Geef een reactie

Follow Me!