Larth
You Are Reading

Zak eens lekker door

0
Iris May

Op mijn lijst van titels staat onder andere: “Meter”. Of zoals wij het thuis zeggen: “Reintje”. t’Ja, wij zijn Bruggelingen voor iets! Voor alles hebben we hier een ander woord.

 

Iris MayOp 18 november 2013 kwam als een wervelwind een klein prinsesje in mijn leven. Toen ik dit unieke wezen voor het eerst in mijn armen hield, zwol m’n hart. De wereld verdween!
Sinds die dag is het mijn TAAK om haar rot te verwennen!

Iris MayHet thema deze maand van “Let’s Sti(c)k Together” is “Zak eens lekker door”. Het ideale thema om mijn traditie in ere te houden. Elk jaar maak ik bij de start van het nieuwe schooljaar niet enkel iets voor mijn eigen dochters, maar ook een verrassingspakket voor mijn metekind. Zo naaide ik voor Ilja al een boekentas, een knapzak en bij deze ook een “My First Backpack“.

Iris May bracht (een tijdje geleden) een gratis patroon van een snoezige rugzak uit. De hoogste tijd om het patroon eens uit te proberen. Daar kleine meisjes snel groot worden. Ze graag van alles en nog wat mee sleuren, besloot ik om meteen de medium versie te naaien.

Iris MayDisney bezit een groot aantal prinsessen. Ik had wel 10 stoffen met roze figuren erop kunnen vinden, maar ik koos voor iets neutraler. Namelijk de muis in zijn rode broekske.

Daar ik persoonlijk niet zo hou van karton-achtige rugzakken, verstevigde ik de canvas (buitenstof) met H640. Lekker fluffy, maar niet te stijf. Voor de binnenkant gebruikte ik blauwe katoen. Aan alle gespen bevestigde ik rode keperband. In de tunnel sloeg ik 2 zeilringen en trok er een rode veter door. Deze sloot ik dan weer af met zwarte koordstopper. Rood is (hier) duidelijk de overheersende kleur.

Iris May

In de rugzak zelf stak ik een survival kit. Op school komt een Mickey boterhamdoos, fruitsla potje, ect. zeker van pas.

Deze stoere rugzak is gepakt en gezakt. MAAR, vooral klaar om verzonden te worden!

Voor meer (doorzak) plezier. Ga eens kijken bij deze dames:

DraadjesSkwadraatliveGirls in UniformJust Delphine  – Woohoo by DavinaQueridaSewing à la CarteYjonis blogtViTessNathalie’s NaaiselsTwo OwlettesNaaisdrovje… door SaraPlus 2 is 5!SpoetnikselsSeams NormalOOYAmadeKhadetjesFlaflinko


Tot de volgende…

 

(1) Comment

  1. En of Ilja blij was met haar rugzak!
    Wordt goed gebruikt! En is super stevig en praktisch!

Geef een reactie

Follow Me!