Larth
You Are Reading

Lux Dress

0
Bel'Etoile

Vandaag ben ik te gast in de internationale blogtour van Bel’ Etoile. Isabel, de dame achter de schermen, van Bel’Etoile heeft al een 5-tal patronen. Enkele van haar patronen stonden al een tijdje op mijn to-do-lijst. Zeker met de herfst die stiekem dichterbij komt. Ik besloot om eerst de “LUX” uit te proberen. Die heeft meerdere opties, maar mijn oog viel op de jurk.

Niet volgens plan!

Bel'EtoileMijn oorspronkelijke plan was om de Lux in rode punta di roma te naaien. MAAR ik was vergeten, dat ik daar al een shirt voor de jongst welp mee naaide. Plan B volgde zich snel op. Bij de Veritas kocht ik kaki sweaterstof met lurexglans. Ik hou van éénvoudige modellen met een extra toets. Daarom naaide ik de jurk in 1 deel met een (rimpel)elastiek. Ik gebruikte nooit eerder (rimpel)elastiek, dus dit was best wel spannend. Niet veel later zat mijn Lux in elkaar.

Ik spelde 2 kleine pomponnetjes op een veiligheidsspeld om zo de nieuwe jurk die extra toets te geven. Het voordeel van een veiligheidsspeld is dat je deze bij het wassen, kan afhalen. Zo blijven de pomponnetjes netjes in vorm.

Bel'EtoileMeestal ben ik bij de vooruitziende vrouwen… De laatste weken is dit echter anders. Regen of geen regen, wij gingen gisteren op het laatste moment foto’s nemen. Niet ideaal, maar moeilijk gaat ook! Mijn sloeber mocht haar sexy “fuck you” botjes aan (laarzen, die mega cool zijn, maar waarmee je niet gaat scoren) en kreeg een paraplu in de hand.

Some people walk in the rain, others just get wet.

 

 

 

Bel'EtoileZoals jullie kunnen zien checkte mijn weervrouw van dienst af en toe de toestand.

Eerst waren het:

  • druppels
  • later miezel
  • vervolgens begon het te regenen
  • en toen goot het pijpestelen!!!

De pret kon niet op. Cato sprong lekker in de plassen. Proefde even van de regen. Zwaaide met haar paraplu rondjes en ik werd gewoon nat.

 

If someone truly loves you, they will walk in the rain with you. Maybe even play in the puddles.
– Tammy Ames

 

Bel'Etoile
Bel'Etoile
BEL'ETOILE
Bel'Etoile
Bel'Etoile
VERITAS
Bel'Etoile
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

 

Bel'Etoile

Na afloop namen wij een lekker warm bad en genoten van onze deelname.

Happiness is a long hot bubble bath.

 

 

Althans, deel 1 van onze blogtour.
Meer volgt…
Tot gauw. 😘

 

 

Geef een reactie

Follow Me!